tirsdag 30. april 2013

Duk og Presskannevarmer

 Jeg har sydd meg en duk og en presskannevarmer i de flotte linstoffene fra Stoff og Stil. fargene står så fint til hverandre og jeg har brukt en enkel lappeteknikk i tilleg til applikerte hjerter og litt broderi.På varmeren har jeg strøket på et motiv med t-skjorteoverføringsark.
Fint ble det, ikke sant? Står veldig godt til interiøret jeg ellers har i stua.


 Lukning bak med strekk og en perle.
 SÅ er jeg nå den stolte eier av en Husquarna Viking Topaz, og prøvesømmene er i gang!! Det ble litt tenking og lesing og kløing i hodet, men endelig fikk jeg det til:-))) Nydelige border og til og med bokstaver!! Så nå kan min 33 år gamle Elna hvile på sine laubær, men jeg skal få den renset og fikset, så har jeg en nødløsning hvis Vikingen går i stå...
 Til nå er jeg meget fornøyd, så får vi se videre....

fredag 26. april 2013

Printe ut stoff i blekkskriveren


Finn en fin skrifttype i Picasa og legg den ved siden av et bilde. Legg til en ramme først rundt bildet, så du får plass til skrift.

Limet og skisseblokken kjøpte jeg på europris

Klipp til bomull, eller lin, samme størrelse som arket. Fjern løse tråder og stryk, hvis det er veldig krøllete. ta en liten remse med lim, ytterst i kanten på begge kortsidene og legg stoffet oppå. La tørke noen minutter.


Vend teksten i paint, og der kan du også forstørre flaten med hvitt, så du får plass til teksten


Husk å lagre!


Så er det bare å skrive ut i Picasa.
til hjertene bruker jeg str. 9x13
Medietype: T skjorteoverføringsark
Krymp og tilpass til arket
Skriv ut:)))

Voila!!!Lykke Til:-)

gaveproduksjon igang igjen

 En pose-poseholder,  en mappe og noen hjerter ble det denne uken, og  nå blir det fint vær i helgen ,så jeg må nok ta hagen afatt og rake og stelle i bedene. Systuen får vente, men det er ikke med lett hjerte, hihi:-))


 her fikk hestehovdiktet til Alf Prøysen også plass på et hjerte <3

tirsdag 23. april 2013

 Enda en bursdagsgave er ferdig og den er til en god venn som har 50- års dag. Jeg er sååå begeistret over den flotte farven på dette  linstoffet. Det er så fint å kombinere hvitt og rosa, og alle farver innenfor lilla, rosa, lavendel. ÅÅÅ du frydefulle Vår!!


I tilleg til oppskriftsboken får hun et strikkepinneetui i de samme farvene.
og et lite hjerte...Og i morgen , hvis det er interesse for det så legger jeg ut en tutotial, hvordan skrive ut på stoff.Jeg har tatt bildene,så det er bare redigering igjen...

mandag 22. april 2013

Mere Hjerter med visdomsord

 Her kommer flere hjerter fylt med Lavendel og lin i forskjellige farver. Jeg ble så begeistret da jeg fikk pakken fra stoff og stil, og så de vakre farvene på linstoffet jeg hadde bestilt:-))) Måtte først og fremst prøve å kombinere dem med hvitt lin, og selfølgelig i hjerter:))
søndag 21. april 2013

Hjertesøndag

 Våren begynner såvidt å vise seg her på Helgeland og nede i systua blir det produsert hjerter i lange baner i dag. Fikk tatt meg en gåtur i finværet før jeg stupte ned til symaskinen igjen. Når ideene popper opp er det bare å sette igang, hi, hi. Disse inspirerende ordene har jeg satt sammen i Paint og Picasa. og så har jeg skrevet de ut på stoff med min gamle gode blekkskriver. Hvis du prøver dette selv så husk å vende bokstavene loddrett i Paint, og skriv det ut som t- skjorte overføringsark. Da blir det finest og blekket smøres ikke utover.The Graphics Fairy - DIY: 12 Easy Image Transfer Methods for DIY Projects

En liten skytsengel til deg