lørdag 31. august 2013

Mitt eget design. Gratis mønster.

Disse var så morsomme å sy, at det ble MANGE:)))Mønsteret har jeg laget selv etter inspirasjon på "nettet". De ble søte, med en liten fugl som holder et hjerte i en tråd. har bare sydd et omriss med brun tråd, men det er vanskelig med en vanlig trykkfot. Venter spent på frihåndsquiltefoten som jeg har bestilt. Det ser så morsomt ut, når man har fått"teken" på det.
 Stoffet er grov lin fra Ikea, og for og pynt er forskjellige prikkete stoff fra Stoffogstil. strikk og knapp/perle til lukning


Mønsteret er inkludert sømmonn.


Klikk på bildet, så kommer det rette formatet fram.Vanskelig å se men det blir litt større.  Lagre og skriv ut.
Dette mønsteret er ikke tillatt for videresalg. Del gjerne med dine bloggvenner og sy i vei!

 har sydd mange forskjellige brilleetui, men dette designet falt jeg virkelig for. Brillene ligger trygt og stødig inni, med lag av vatt og stoff.
 Dette fotoetuiet sydde jeg etter inspirasjon fra: Countrykitty. Hun syr sååå mye fint! ta en titt innom:)))
onsdag 28. august 2013

Sommeren er ikke over ennu:))

Jeg er i det sommerlige hjørnet ennå, og har liksom ikke forlatt sommerlig dongeri, hvitt og naturfarget lin og stjerner.Det er en stund siden sist, men systua er brukt flittig og nå går de i etuier av alle slag og former.
 Kamraetui i vasket dongeri og lin. knapper til lås og snøre med perle til håndtak.

 Noen er forsynt med borrelås i tilleg til pynteknapp Jeg er så fasinert ennå hva min nye symaskin kan klare av fine broderier, så jeg bruker dem der jeg synes det passer, dvs. OVERALT:)))

 Små merker og sømmer som vitner om bruk, syns jeg bare er sjarmerende:))

 Solbrilleetui hadde jeg sårt bruk for, så dette blir med meg på ferie snart!


Mobiletui i lundefuglestoff. Øya Lovund, hvor jeg kommer fra, har en stor koloni av Lundefugler( Puffins) Dette stoffet passer jo perfekt til en" Lundelus" som vi ble kalt av folket på de andre øyene omkring:-)

 Har så smått begynt å tenke på julen, og disse har jeg prøvd meg på i det siste. Kremmerhus er koselig å henge i stua med feks, granbar , blomster eller godterier.