fredag 28. mars 2014

Kjoler,babykyser og babysete

Masse saker til babyen!!, og mønstrene og beskrivelsene har jeg funnet på Pinterest. Babykjolen er superenkel å sy og kysen har jeg forandret litt på, så den er lettere å sy.

 Kjolene og kysene er gaver til to små frøkener som nettopp er født. Min datter ønsket seg et sete som hun kan bruke til ettåringen for å feste ham sikkert til en vanlig stol. Det er mange ganger problematisk, når man ikke har en babystol for hånden. Dette mønsteret fant hun på Pinterest, og var superenkelt å sy!Babyen festes til stolen ved å tre mavebeltet igjennom sprinklene, eller baken på stolen., festes rundt maven med borrelås og så legges klaffen over. Supert og så smart!   Her finner dere linken til sybeskrivelsen:     http://thismamamakesstuff.com/
 her er den andre kjolen og kyse som passer til :)

tirsdag 18. mars 2014

Runde puter i vårfarger

http://www.cluckclucksew.com/2011/03/tutorial-sprocket-pillows.html
Jeg er ennå i det fargerike hjørnet og denne oppskriften fikk jeg så lyst å prøve. Her er det bare å boltre seg i farger og mønstre, og det er akkurat det jeg liker. Mønsteret fant jeg på pinterest .Legg til bildetekst
fredag 14. mars 2014

Ny sittepute


Stolen som jeg malte for en stund siden trengte en sittepute, så det er det jeg har gjort i dag pluss ordnet i huset til helgen. God helg alle sammen:) Nyt våren de som har finvær.

onsdag 12. mars 2014

Ukens og månedens pyssel

Denne måneden har jeg holt på med masse forskjellig kreativt og for det meste har det gått i oppussing av møbler med den nye malingen Milkpaint som jeg bestiller fra fru Pigalopps verksted.Den er super å arbeide med,og så blir det så flott resultat når møbelet blir pusset lett og vokset etterpå. Her har jeg brukt oyster white og driftwood blandet halvt om halvt.

Skilt til en brygge.

 Sybord med sjablonger og milkpaint og to nye stjerneduker.